FAQ

Käytännön ongelmiin ratkaisuja

Saapuminen

Tampereen keskustasta Hervantaan pääsee helpoiten Tampereen Joukkoliikenteen busseilla. Bussien aikataulut löytyvät Tampereen kaupungin Joukkoliikenteen sivuilta. Tarkemmat reitit löydät myös Repa Reittioppaasta. Yöaikaan liikkuessa on hyvä ottaa huomioon myös yömaksut, sekä osassa linjoista bussien erilaiset ajoreitit.

Joukkuekuorten sekä oheistuotteiden noutaminen

Akateemisen kyykän MM-kilpailut eivät postita tai toimita tilauksia erikseen. Tilaukset voi noutaa Akateemisen kyykän MM ­kilpailuita edeltävän päivän iltana tai kilpailupäivän aamuna ennalta ohjeistetun aikataulun mukaisesti kisatoimistosta. Kisatoimisto sijaitsee Kampuareenan ala-aulassa ja on auki perjantaina 10.2.2017 klo 18:00-20:00 sekä lauantaina 11.2.2017 klo 7:00-20:00.

 

Tuotteet  tulee  noutaa  seuraavasti: ­

  • Yleisen   sarjan  joukkuekuoret   on  noudettava   11.2.2017   klo  08:30  mennessä ­
  • Naisten  sarjan  joukkuekuoret   on  noudettava   11.2.2017   klo  11:30  mennessä
  • ­Pro-sarjan  joukkuekuoret on noudettava 11.2.2017 klo 11:30 mennessä
  • Jatkoliput   on  noudettava   11.2.2017   klo  16:00  mennessä.

TEA­club pitää itsellään oikeuden lunastaa määräaikoihin mennessä noutamattomat tuotteet takaisin  ja  myydä  ne  edelleen.

Ruokaa kisapäivänä

Vuonna 2017 kampuksen ravintolat Hertsi, Newton ja Reaktori tarjoilevat lounasta sekä Taco House tarjoilee syötävää ja juotavaa kampusareenan esiintymislavan tuntumassa. Näiden lisäksi kisakeskuksen alueella on tarjolla grilliruokaa. Lisäksi kampuksen läheisyydessä sijaitsee kauppakeskus Duo.

Löytötavarat

Kisapäivän aikana löytötavaroita voi tiedustella Kisatoimistosta, jonne löytyneet tavarat tulee palauttaa. Kisojen jälkeen löytötavaroita voi tiedustella TEA-clubilta: joko suoraan kerhohuoneelta (SA034) tai täyttämällä löytötavarakyselyn . Arvokkaammat löytötavarat toimitetaan Pirkanmaan löytötavaratoimistoon kisojen jälkeen.

Jatkobileissä hukkuneita tavaroita voi tiedustella suoraan ravintolasta ja Pirkanmaan löytötavaratoimistosta.

Mistä voin hankkia oman kyykkäsetin?

Kyykkäsettejä voi ostaa ja vuokrata TEA-clubilta. Yhteyttä kannattaa ottaa sähköpostilla teaclub (ät) tut.fi.