Kaupan sulkeutuminen ja tuotteiden nouto

Submitted by pohjao on Wed, 31.01.2018 - 18:19

Tässä vähän lisäinfoa tilattujen tuotteiden noudosta ja muista käytännön asioista. Osio 1 koskee vain oheistuotteita eli tapahtuma- tai jatkomerkkejä ostaneita, ja osio 2 joukkuepaikan ostaneita. Osio 3 koskee kaikkia jatkobileisiin osallistuvia. Onnea taistoihin kaikille pelaajille!

 

Osio 1: Oheistuotteet, eli tapahtuma- ja jatkomerkit

 

Verkkokaupasta tilatut oheistuotteet on pakattu kirjekuoriin, ja ne tulee noutaa kisatoimistosta (Kampusareenan 1. kerros, TTY:n kampus, Kisakeskuksen vieressä, kartalla: https://www.kyykka.fi/kenttakartta) joko perjantaina 9.2. klo 18-20 tai lauantaina 10.2. VIIMEISTÄÄN klo 16:00. Lauantaina kisatoimisto aukeaa jo klo 07:00.

 

Jos tilattuja oheistuotteita ei ole noudettu lauantaina klo 16:00 mennessä, siirtyvät tuotteet takaisin myyntiin eikä tilaaja saa niistä korvausta. Ole siis ajoissa! Jos et pysty noutamaan tilaamiasi tuotteita ajoissa, ota mahdollisimman pian yhteyttä info@kyykka.fi ennen kisapäivää, tai kisapäivänä soittamalla kisatoimistoon +358 45 114 7700 (emme ehdi lukea sähköposteja kisapäivänä), niin voimme sopia erillisestä hakuajasta. Tilattuja tuotteita EI  TOIMITETA erikseen tai postitse!

 

Osio 2: Joukkuepaikan ostaneet

 

Tarkistakaa heti, että joukkuetietonne pitävät paikkaansa Akateemisen kyykän MM-kilpailuiden kaupassa osoitteessa https://teaclub.fi/kauppa/ kirjautumalla sisälle. Huomatkaa, että kauppa sulkeutuu 4.2. klo 23:59, ja tämän jälkeen muutoksia ei voi tehdä.

 

Joukkuekuoret ovat saatavilla kisatoimistosta (Kampusareenan 1.kerros, TTY:n kampus, Kisakeskuksen vieressä, kartalla: https://www.kyykka.fi/kenttakartta) jo perjantaina 9.2. klo 18-20 ja suosittelemmekin noutoa tuolla välillä lauantain ruuhkien helpottamiseksi ja jonottamisen minimoimiseksi. Lauantaina kisatoimista aukeaa klo 7. Kuorista löytyvät kaikki joukkueellenne tarpeelliset tiedot (aikataulu, säännöt, kisakartta, 4kpl tapahtuman haalarimerkkejä) sekä mahdollisesti tilaamanne lisä- ja/tai jatkohaalarimerkit. Huomaattehan, että jos olette tilanneet oheistuotteita erikseen eivätkä ne näy joukkuepaikan kanssa samassa tilauksessa, ne on pakattu erikseen omaan oheistuotekuoreensa.

 

Joukkuekuoret pitää noutaa lauantaina VIIMEISTÄÄN 30 min ennen joukkueen ensimmäisen lohkon alkua. Käytännössä yleisessä sarjassa viimeinen hakuaika on siis 08:30 ja naisten- sekä PRO-sarjassa 11:30. Tämän jälkeen kuoret siirtyvät takaisin yleiseen myyntiin, jotta kaikki lohkot olisivat täynnä ja pelaajat pääsisivät nauttimaan kunnon peleistä. Noutamattomista ja yleiseen myyntiin siirtyneistä joukkuepaikoista ei saa korvausta, joten haettehan joukkuekuoren ajoissa - mieluiten jo perjantaina!

 

Kampuksen kolme ravintolaa ovat auki tapahtumapäivänä klo 11:00-15:30. Tarkistathan joukkueelle jaetusta läystäkkeestä ravintoloiden tarkemmat aukioloajat. Pelitauoilla voi olla ruuhkaista, jolloin kannattaa varautua jonottamaan. Varsinkin naisten sarjassa pelaavien kannattaa ajoittaa ruokailu jo ennen omien peliensä alkamista.

 

Huomioi, että heittäjällä on KAIKKI vastuu heitoistaan ja niiden mahdollisesti aiheuttamista henkilö- ja materiaalivahingoista! Varmistu siis ennen heittoa siitä, että kaikkien paikalla olevien huomio kiinnittyy heittoon mahdollisten vaaratilanteiden välttämiseksi. Jos kuitenkin sattuu käymään huonosti ja joku loukkaantuu, niin SPR:n päivystyspiste (Rakennustalon ala-aulassa, TTY:n kampus, valko-punainen risti tuomaritoimiston vieressä kartalla: https://www.kyykka.fi/kenttakartta) auttaa tarvittaessa. Vakavien loukkaantumisten tapauksessa ota heti yhteys yleiseen hätänumeroon 112, jonka jälkeen ilmoita asiasta vielä järjestyksenvalvojille tai kisatoimistoon. Materiaalivahinkojen tapauksissa ota heti yhteys kisatoimistoon soittamalla.

 

Pyri pelaamaan pelit reippaasti, jotta aikataulut eivät turhaan veny. Reagoi myös pelissä tapahtuvaan viivästymiseen huomauttamalla asiasta tuomarille. Tuomariongelmien suhteen ota yhteyttä kisatoimistoon soittamalla. Rikki menneet tuomarit vaihdetaan tarvittaessa.

 

Loppuhuomautuksena vielä, että paikalle saapuvat bussit kannattaa tyhjentää Hervannan valtaväylän pysäkeille (kenttäkartalla alareunassa kauppakeskus Duon ja tietotalon edessä, kartalla: https://www.kyykka.fi/kenttakartta), sillä koko kampusalue on suljettu autoilta!

Ongelmatilanteissa ottakaa yhteyttä info@kyykka.fi tai kisapäivänä soittamalla kisatoimistoon +358 45 114 7700 (emme ehdi lukea sähköposteja kisapäivänä).

 

Osio 3: Jatkobileisiin osallistuvat

Koskikeskuksen Ravintolamaailmassa (Hatanpään Valtatie 1) ja Unionissa (Kirkkokatu 10) järjestettäviin jatkobileisiin pääsevät nopeimmat ilmaisella bussikyydillä. Bussikuljetus lähtee TTY:n kampukselta Sähkötalon ja Tietotalon välistä heti yleisen sarjan mestaruuden ratkettua (n. klo 20). Molemmissa jatkopaikoissa ovet aukeavat jo klo 21:00. Ravintolamaailman ja Unionin jatkoille ennakkolippuna toimii kyykän kaupasta ostettu jatkohaalarimerkki. Jatkojen haalarimerkit ovat erilaiset, joten pidä huoli, että yrität sisään juuri siihen yökerhoon, minne olet lipun ostanut! Molemmille jatkoille voit kuitenkin vielä päästä sisälle ilman ennakkolippua jonottamalla ja maksamalla 10 euron sisäänpääsymaksun.  Huomaathan, että tällöin et saa jatkojen haalarimerkkiä.

Ravintolamaailman jatkoilla käytössä on kaksi sisäänkäyntiä ja narikkaa. Pääovi pysyy auki koko jatkojen ajan. Toinen sisäänkäynti (pääovesta oikealle) on varattu ainoastaan ennakkolipun ostaneille ja palvelee siihen saakka, kunnes ravintolan varaama ylimääräinen narikka täyttyy. Unioniin ennakkolipun ostaneet pääsevät sisään omasta jonostaan klo 23 asti. Saavu siis ajoissa päästäksesi sisään sujuvimmin!

Jätä ylimääräiset reput ja laukut majoitukseen, sillä ne hidastavat narikan toimintaa. Otathan narikkaan mukaan 3€ käteistä, jotta eteispalvelu toimii sujuvasti. Käteinen nopeuttaa myös baarissa asiointia. Toimi narikassa rivakasti eli ota käteismuotoinen narikkamaksu sekä narikkaan ojennettavat tavarasi valmiiksi jo ennen narikan tiskille pääsyä - näin kaikki juhlijat pääsevät sisään nopeammin.

Ravintolamaailman jatkoilla lavalle nousee puoliltaöin yleisön sytyttävä elektropopduo Kauriinmetsästäjät! Unionin jatkoilla kyykkäkansaa puolestaan viihdyttää keskiyöllä esiintyvä Töölön Ketterä! Narikkajonojen välttämiseksi saavuthan ajoissa paikalle, jotta huikeat esiintyjät eivät jää näkemättä!

 

Tervetuloa loistaviin bailuihin!

 

Terveisin,

Akateemisen kyykän MM-kilpailut 2018

info@kyykka.fi

+358 45 114 7700 (Kisatoimisto pe 18-20 ja la 07:00 eteenpäin)